V petek, 16. 12. 2022, bo skupina učencev od 5. do 9 razreda odšla v CŠOD Vojsko, kjer bo potekal VIKEND ZA RADOVEDNE IN VEDOŽELJNE učence oz. za tiste, ki so pripravjeni v razvoj svojega znanja in izkušenj vložiti več časa in energije. Vsebina tematskega vikenda bo legorobotika, kombinirana s programom za razvoj socialnih veščin ter z družabnimi, likovnimi  in športnimi aktivnostmi.

Odhod iz Dobrne, izpred šole: petek, 16. 12. 2022, ob 8.30.

Predviden prihod v Dobrno: nedelja, 18. 12. 2022, predvidma med 17. in 17.30.

S seboj imejte ustretno opremo. Seznam ste učenci že prejeli, imate pa ga tudi v prilogi. Ne pozabite na posteljnino (rjuha, prevleka za brazino in za odejo) ter kartico zdravstvenega zavarovanja. Na Vojskem je v tem času že prava zima, zato priporočam, da imate s seboj tudi kaj nepremočljivega (bunda, kombnezon), pa seveda zimske čevlje za eventuelne sprehode po okolici.

Seznam opreme

Učenci, ki ste vključeni v jutranje varstvo vzačev, boste nulto uro v varstvu. Svojo prtljago boste pred tem odložili v knjižnici. Po zaključku nulte ure boste svojo prljago vzeli iz knjižnice in odšli v avlo šole, kjer boste do odhoda avtobusa počakali skupaj z vsemi  ostalimi udeleženci tabora.

 

 

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost