Lepo pozdravljeni.

V dneh, ko smo pouk preselili v svoje domove, bomo ostali v kontaktu preko spleta. Za vse dni naj velja, da bodite zunaj kar največ časa. Telesna aktivnost in svež zrak sta ključnega pomena za ohranjanje zdravja in dobro psihično počutje. Vreme nam je naklonjeno. Bodite aktivni na načine, ki vam jih omogoča domače dvorišče (koš, namizni tenis, gol, badminton, odbojka, trampolin, kolebnica, balinčki… vse kar pač imate na voljo). Ne družite se s sošolci, ker boste s tem največ naredili za zaustavitev tega virusa. Z vami pa je družina, z njimi se boste lahko pomerili v kakšni igri ali teku in se še bolj povezali. Želim vam, da ostanete zdravi in si s športom krajšate čas, da se potem spet vidimo, polni kondicije, v šoli. Za vsako uro športa vam bom poslala kakšen video, povezavo in navodila za uro, ki jo izvedete doma. Če kaj za vas ni izvedljivo, bodite športno aktivni na drugačen način.

Vse dobro, Nevenka Tratnik

Šport, 6. razred (fantje in dekleta), torek, 17. 3. 2020

 Čas za nogomet… Oglejte si spodnji video. Vaje so dobro prikazane, enostavne in lahko jih delate sami. Vzemite žogo, ki jo pač imate doma. Nič hudega, če ni nogometna.

Soccer Training for Kids (intermediate)

https://www.youtube.com/watch?v=6OIxdem98TI&list=PL6C916D2816CD4CC6

Sedaj pa na travo pred hišo… vse vaje delate čim bolj natančno in postopoma jih boste obvladali in jih znali izvajati tudi bolj hitro.

Pa še nekaj za zabavo… poglejte in se nasmejte. Tudi profesionalci imajo kdaj slab dan!

Best 2017 Funny Football Vines Goals l Skills l Fails #39

https://www.youtube.com/watch?v=7-p9AuXJQfQ

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 2)
Dostopnost