Lepo pozdravljeni.

Za nami je prvi teden šolanja na daljavo. Veliko vas je že poslalo nazaj izpolnjene tabele za šport, ki sem jih poslala na e-maile vaših staršev. Tisti, ki tega še niste storili, naredite to prosim danes. Vidim, da ste aktivni na razne načine. Ker znajo stvari še trajati, prosim da redno in sproti pošiljate nazaj dogovorjeno, saj je to vaše »potrdilo o prisotnosti pri uri«. Bodite aktivni, a pazite nase in se držite navodil glede varovanja zdravja. Za vsako uro športa vam bom še naprej pošiljala teorijo, kakšen video ali povezavo in navodila za uro, ki jo izvedete doma. Vesela bom tudi kakšne slike ali pozdrava. (nevenka.tratnik@gmail.com) Vse dobro, Nevenka Tratnik

Danes si bomo ogledali štafetne predaje. Najprej preberite teorijo na povezavi spodaj* in si podčrtajte pomembnejše informacije. Pri nas v šoli delamo predajo iz leve roke v desno, od spodaj navzgor.

Oglejte si video posnetek tekmovalne izvedbe:

U.S. women’s 4×100 relay progresses into final after a solo rerun: https://www.youtube.com/watch?v=fjVKrCWPCBA

Sedaj pa je čas še za vadbo. Vreme ni ravno prijazno, zato boste vadbo opravili notri. Oblecite športna oblačila, pripravite kozarec vode in poglejte video. Ob naslednjem ogledu se vadbi pridružite. Naredi vsaj dve ponovitvi (2 x 4 minute):

4 Minutes TABATA Group: https://www.youtube.com/watch?v=Z4ziWoCuf5g

Predaja stafetne palice v teku

(Skupno 27 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost