Uspešne nogometne predstave mlajših učencev 6. in 7. razreda so si letos kar sledile. Ekipa devetih šesto in sedmošolcev: Luka Repas, Matevž Pungartnik, Teodor Štepihar, Bor Pritržnik, Ciril Slakan, Patrik Švent, Tim Skutnik, Mihajlo Guberinić in Ožbe Kotnik, so skozi tri kola nanizali nekaj zmag.

V petek, 5. 4., so se  naši fantje pomerili z učenci OŠ Vojnik in jih prepričljivo premagali z rezultatom 4:1. Druga tekma je potekala z OŠ Frana Roša. Kmalu po začetku je padel gol za našo šolo, nato pa so fantje zagrizeno igrali v obrambi. Tekma se je zaključila v našo korist z rezultatom 1:0.

V sredo, 10. 4., je bilo v dvorani Golovec, v Celju, finale nogometnega tekmovanja za šole celjske občine z okolico. Pomerili smo se z OŠ Frana Kranjca in OŠ Ljubečna. Morali smo priznati njihovo premoč.  Kljub porazu pri igri smo ponosni prevzeli pokal za tretje mesto med vsemi šolami bivše celjske občine. Uvrstili smo se v nadaljnji krog tekmovanja, na področno srečanje najuspešnejših ekip.

V zadnjem krogu tekmovanja, v torek, 23. 4., smo se srečali z OŠ Rogaška, ki nas je premagala s 3:0 in OŠ Zreče, ki smo jih premagali mi z rezultatom 1:0.

V skupni razvrstitvi so se fantje uvrstili na 5 . mesto izmed 12 šol širše celjske regije..

Iskrene čestitke za uspešno igro. 

Fotografije so v galeriji spodaj…

IMG_20240423_132607

Slika 1 of 18

(Skupno 43 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost